Welke winkel in Hua Hin heeft de laagste prijs voor Honda motorfietsen – Pattaya-Pages.com


Motorfabrikant Honda stelt adviesprijzen vast voor elk motormodel, maar winkels zijn niet verplicht deze te volgen. Dat wil zeggen, afhankelijk van de winkel kan de prijs van een motorfiets overeenkomen met de aanbevolen prijs, hoger zijn dan de aanbevolen prijs en zelfs iets lager zijn dan de aanbevolen prijs.

Bij aankoop van een motor moet u voor het volgende jaar wegenbelasting betalen, deze betaling kan al dan niet al bij de prijs van de motor zijn inbegrepen. Dat wil zeggen, bij het kopen van een motorfiets moet de koper de prijs betalen die op het prijskaartje staat vermeld, evenals een apart aangekondigd extra bedrag.

Hua Hin is een relatief kleine stad met slechts een paar motorwinkels.

Ik heb de goedkoopste winkel gevonden waar de prijs van Honda-motorfietsen overeenkomt met de adviesprijs van de fabrikant, en de wegenbelasting en andere verplichte betalingen zijn al bij de prijs inbegrepen, dat wil zeggen, afgezien van de kosten van de motorfiets, hoeft u niet iets extra te betalen.

Bovendien zijn cadeaus al bij de prijs inbegrepen: helm, jas, tas, blessureverzekering voor het eerste jaar voor iedereen die op deze motor rijdt.

De winkel heet ป.ออโต้เซลส์ สาขาหัวหิน

Locatie op de kaart:

  • Google Maps
  • Straatweergave

Winkel open van maandag t/m zaterdag: 8.00 – 17.30 uur

Zondag: vrije dag.

Als u een buitenlander bent, moet u om een motorfiets te kopen eerst een bewijs van inwoning verkrijgen.

Zie ook: Hoe een verklaring van woonplaats in Pattaya krijgen, wat is het en waarom is het nodig

Welke winkel in Hua Hin heeft de laagste prijs voor Honda motorfietsen – Pattaya-Pages.com


Motorfabrikant Honda stelt adviesprijzen vast voor elk motormodel, maar winkels zijn niet verplicht deze te volgen. Dat wil zeggen, afhankelijk van de winkel kan de prijs van een motorfiets overeenkomen met de aanbevolen prijs, hoger zijn dan de aanbevolen prijs en zelfs iets lager zijn dan de aanbevolen prijs.

Bij aankoop van een motor moet u voor het volgende jaar wegenbelasting betalen, deze betaling kan al dan niet al bij de prijs van de motor zijn inbegrepen. Dat wil zeggen, bij het kopen van een motorfiets moet de koper de prijs betalen die op het prijskaartje staat vermeld, evenals een apart aangekondigd extra bedrag.

Hua Hin is een relatief kleine stad met slechts een paar motorwinkels.

Ik heb de goedkoopste winkel gevonden waar de prijs van Honda-motorfietsen overeenkomt met de adviesprijs van de fabrikant, en de wegenbelasting en andere verplichte betalingen zijn al bij de prijs inbegrepen, dat wil zeggen, afgezien van de kosten van de motorfiets, hoeft u niet iets extra te betalen.

Bovendien zijn cadeaus al bij de prijs inbegrepen: helm, jas, tas, blessureverzekering voor het eerste jaar voor iedereen die op deze motor rijdt.

De winkel heet ป.ออโต้เซลส์ สาขาหัวหิน

Locatie op de kaart:

  • Google Maps
  • Straatweergave

Winkel open van maandag t/m zaterdag: 8.00 – 17.30 uur

Zondag: vrije dag.

Als u een buitenlander bent, moet u om een motorfiets te kopen eerst een bewijs van inwoning verkrijgen.

Zie ook: Hoe een verklaring van woonplaats in Pattaya krijgen, wat is het en waarom is het nodig