Waar u uw Honda-motorfiets kunt laten onderhouden in Hua Hin - Pattaya-Pages.com


Voor de betrouwbaarheid en veiligheid van de motorfiets is het noodzakelijk om elke paar duizend kilometer onderhoud te krijgen. Het is ook noodzakelijk om gepland onderhoud te ondergaan om de fabrieksgarantie te behouden. Specifieke onderhoudsintervallen staan vermeld in het onderhoudsboekje van uw motorfiets.

U kunt onderhoud krijgen bij onofficiële autoreparatiewerkplaatsen, maar u bespaart niet veel, dus ik raad u aan contact op te nemen met officiële Honda-services.

In Hua Hin is PO Auto Sales (ป.ออโต้เซลส์ สาขาหัวหิน) het officiële Honda-servicecentrum dat geautoriseerd is om onderhoud uit te voeren en vermeldingen in het serviceboek te maken. Zoals vaak het geval is in Thailand, is dit zowel een winkel als een servicecentrum. Hier kunt u Honda-motorfietsen kopen tegen de laagste prijs in Hua Hin, evenals gepland onderhoud van een Honda-motorfiets in Hua Hin.

Locatie op de kaart:

  • Google Maps
  • Straatweergave

Servicecentrum geopend van maandag t/m zaterdag: 8.00 – 17.30 uur

Zondag: vrije dag.

Waar u uw Honda-motorfiets kunt laten onderhouden in Hua Hin - Pattaya-Pages.com


Voor de betrouwbaarheid en veiligheid van de motorfiets is het noodzakelijk om elke paar duizend kilometer onderhoud te krijgen. Het is ook noodzakelijk om gepland onderhoud te ondergaan om de fabrieksgarantie te behouden. Specifieke onderhoudsintervallen staan vermeld in het onderhoudsboekje van uw motorfiets.

U kunt onderhoud krijgen bij onofficiële autoreparatiewerkplaatsen, maar u bespaart niet veel, dus ik raad u aan contact op te nemen met officiële Honda-services.

In Hua Hin is PO Auto Sales (ป.ออโต้เซลส์ สาขาหัวหิน) het officiële Honda-servicecentrum dat geautoriseerd is om onderhoud uit te voeren en vermeldingen in het serviceboek te maken. Zoals vaak het geval is in Thailand, is dit zowel een winkel als een servicecentrum. Hier kunt u Honda-motorfietsen kopen tegen de laagste prijs in Hua Hin, evenals gepland onderhoud van een Honda-motorfiets in Hua Hin.

Locatie op de kaart:

  • Google Maps
  • Straatweergave

Servicecentrum geopend van maandag t/m zaterdag: 8.00 – 17.30 uur

Zondag: vrije dag.