Hoe u uw handen kunt beschermen tegen bruinen – Pattaya-Pages.com


Allereerst is dit een probleem voor motorrijders – de handen van de handpalmen tot net boven de ellebogen worden sterker bruin en donkerder dan de rest van het lichaam. Het wordt niet erg mooi. En het lijkt erop dat er geen speciale opties zijn, want door de constante hitte lijkt een T-shirt met korte mouwen de beste kleding en kan een motorrijder nergens ontsnappen aan de brandende zon.

Thailand is heet en het grootste deel van het lichaamsoppervlak kan worden blootgesteld. De rest is meestal bedekt met een T-shirt en een korte broek. Daarom probeer ik mijn lichaam er goed uit te laten zien. Over het algemeen werkt dit, maar ik merkte dat het uiterlijk verwend wordt door een ongelijkmatige teint. In deze korte notitie heb ik manieren verzameld om ongelijkmatige bruining van de romp en ledematen te voorkomen.

0. Let niet op, laat alles zoals het is

Als je voor korte tijd naar Thailand bent gekomen, kun je gewoon niets doen met een kleurtje - bij terugkeer in je land zal de huidskleur binnen een paar weken egaliseren.

1. Krijg een volle kleur

Dit is een nogal kardinale optie - om de bruine kleur op de romp en de bruine kleur op de armen te egaliseren.

Deze methode is geschikt voor toeristen die van een dikke donkere kleur houden.

Ik hou niet van zonnebaden en ik heb liever een lichte huidskleur, dus laten we nog een paar manieren bekijken.

2. Draag een shirt met lange mouwen

Ja, het is heet in Thailand, zelfs in een T-shirt en zelfs zonder T-shirt. Daarom lijkt het idee om iets warmers te dragen absurd. Maar dit idee is alleen voor ons absurd. Thais kunnen shirts en zelfs lichte jassen dragen om zichzelf tegen de zon te beschermen. En ze zweten er niet onder! Helaas werkt dit voor ons niet: de gemiddelde toerist zweet in Thailand zelfs in de lichtste kleding.

Maar de optie is eigenlijk best goed, zeker als je last hebt van zonnebrand tijdens het motorrijden. Als je op een motor rijdt, word je door de wind geblazen, dus je zult het niet zo warm hebben.

Als je armen verbrand worden tijdens het sporten, kun je kleding met lange mouwen kopen in sportwinkels die speciaal zijn ontworpen om te sporten.

Deze kleding belemmert de beweging niet en laat je huid ook ademen.

3. Zonnecrème

In Thailand een overvloed aan allerlei zonbeschermings- en huidbleekproducten. Het product op de afbeelding heet bijvoorbeeld Body Whitening Lotion.

Deze crème beschermt goed tegen zonlicht, maar je hoeft geen wonderen te verwachten - als je handen al gebruind zijn, zullen ze zonder meer kardinale middelen (hemden met lange mouwen) niet meer oplichten.

Maar op zijn minst zal zonnebrandcrème helpen voorkomen dat uw ongelijkmatige bruine kleur erger wordt.

Hoe u uw handen kunt beschermen tegen bruinen – Pattaya-Pages.com


Allereerst is dit een probleem voor motorrijders – de handen van de handpalmen tot net boven de ellebogen worden sterker bruin en donkerder dan de rest van het lichaam. Het wordt niet erg mooi. En het lijkt erop dat er geen speciale opties zijn, want door de constante hitte lijkt een T-shirt met korte mouwen de beste kleding en kan een motorrijder nergens ontsnappen aan de brandende zon.

Thailand is heet en het grootste deel van het lichaamsoppervlak kan worden blootgesteld. De rest is meestal bedekt met een T-shirt en een korte broek. Daarom probeer ik mijn lichaam er goed uit te laten zien. Over het algemeen werkt dit, maar ik merkte dat het uiterlijk verwend wordt door een ongelijkmatige teint. In deze korte notitie heb ik manieren verzameld om ongelijkmatige bruining van de romp en ledematen te voorkomen.

0. Let niet op, laat alles zoals het is

Als je voor korte tijd naar Thailand bent gekomen, kun je gewoon niets doen met een kleurtje - bij terugkeer in je land zal de huidskleur binnen een paar weken egaliseren.

1. Krijg een volle kleur

Dit is een nogal kardinale optie - om de bruine kleur op de romp en de bruine kleur op de armen te egaliseren.

Deze methode is geschikt voor toeristen die van een dikke donkere kleur houden.

Ik hou niet van zonnebaden en ik heb liever een lichte huidskleur, dus laten we nog een paar manieren bekijken.

2. Draag een shirt met lange mouwen

Ja, het is heet in Thailand, zelfs in een T-shirt en zelfs zonder T-shirt. Daarom lijkt het idee om iets warmers te dragen absurd. Maar dit idee is alleen voor ons absurd. Thais kunnen shirts en zelfs lichte jassen dragen om zichzelf tegen de zon te beschermen. En ze zweten er niet onder! Helaas werkt dit voor ons niet: de gemiddelde toerist zweet in Thailand zelfs in de lichtste kleding.

Maar de optie is eigenlijk best goed, zeker als je last hebt van zonnebrand tijdens het motorrijden. Als je op een motor rijdt, word je door de wind geblazen, dus je zult het niet zo warm hebben.

Als je armen verbrand worden tijdens het sporten, kun je kleding met lange mouwen kopen in sportwinkels die speciaal zijn ontworpen om te sporten.

Deze kleding belemmert de beweging niet en laat je huid ook ademen.

3. Zonnecrème

In Thailand een overvloed aan allerlei zonbeschermings- en huidbleekproducten. Het product op de afbeelding heet bijvoorbeeld Body Whitening Lotion.

Deze crème beschermt goed tegen zonlicht, maar je hoeft geen wonderen te verwachten - als je handen al gebruind zijn, zullen ze zonder meer kardinale middelen (hemden met lange mouwen) niet meer oplichten.

Maar op zijn minst zal zonnebrandcrème helpen voorkomen dat uw ongelijkmatige bruine kleur erger wordt.